Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 8 Februarie 2017 HD – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 8 Februarie de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Continuam aceasta noua saptamana foarte tumultoasa, dupa cum ati aflat inca de sambata, regulamentul competitiei s-a schimbat radical, in casa Mireasa pentru fiul meu nimic nu mai este la fel, incepe numaratoarea inversa pentru nunta surpriza a acestui sezon, au mai ramas 26 de zile pana la prima nunta, nu pierdeti asadar de la ora 11:15 dar si de la ora 14:00.

Asadar in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu de astazi, vom continua sa discutam despre schimbarile petrecute recent in casa Mireasa pentru fiul meu, despre concurentii ce au sosit de curand in casa, in plus astazi este foarte posibil sa mai intre cineva in casa. Deja s-a anuntat ca miercurea nu va mai fi o zi obisnuita, de acum in fiecare Miercuri fetele vechi vor nominaliza baieti, acestea revin la putere, de Miercuri competitia devine incrancenata, vedem si noi cum va decurge editia de astazi si ce nominalizari vor face concurentele. In plus, atat cei veniti cat si cei vechi au sansa de a castiga 200.000 lei daca vor face nunta pana pe 4 Martie 2017. Va fi o dimineata si o dupa-amiaza interesanta, nu pierdeti asadar momente extrem de interesante.

Si tot de la ora 14:00 vedem cum se mai inteleg unele cupluri, au avut loc cateva intamplari destul de interesante aflam si noi mai multe de la ora 11:15 dar si in cea de-a 2 a parte de la ora 14:00. Asadar nu pierdeti editia de Miercuri, 8 Februarie 2017 de la ora 11:15 si de la ora 14:00, ne mai desparte o singura zi de o noua gala foarte asteptata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata