Mireasă pentru fiul meu

Nouati Elly si Cristian, ce fac mirii sezonului 4 dupa 1 an de competitie ! POZE SI VIDEO ! – 22 August 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Pe data de 29 August 2016, se implineste exact 1 an de cand s-a incheiat sezonul 4 Mireasa pentru fiul meu. Asadar sa aflam ce se intampla cu Elly si Cristian la un an dupa competitie. Dupa cum bine stiti, cei doi iubiti au avut o relatie extrem de tumultoasa, mai ales din cauza parintilor lui Elly, care nu au fost de acord cu aceasta relatie in ciuda dovezilor de iubire dintre cei doi. La un moment dat mama lui Elly a afirmat ca aceasta relatie nu va rezista in afara competitiei si iata ca a trecut un an iar mirii sezonului 4 se iubesc la fel de mult.

De cant au iesit de pe poarta emisiunii, cei doi locuiesc impreuna, ei doi si un catel primit cadou din partea sustinatorilor. Anul acesta Elly a avut bacalaureatul iar rezultatul a fost unul foarte bun, 9,5 ! Elly s-a inscris la facultatea de Marketing iar Cristian este singurul care intretine familia pana la terminarea studiilor sotiei lui.

Anul acesta Elly si Cristian au avut parte de cateva vacante, una dintre ele a avut loc in Turcia, in Antalya unde au stat 7 zile, acolo s-au simtit extrem de bine si tot in Antalya au facut si o sedinta foto de invidiat, mai multe poze au fost preluate si de tabloidele din Romania, acestea le puteti vedea si mai jos.

Ce sa mai, o familie demna de invidiat, dupa terminarea studiilor Elly si Cristian probabil ca se vor gandi sa devina si parinti, pana atunci pare ca profita de fiecare minut petrecut impreuna iar iubirea lor este incontestabila dupa cum puteti privi din pozele si video-ul de mai jos. Vom continua sa va tinem la curent si cu alti concurenti din sezonele trecute. Va lasam sa va bucurati de poze si video …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata