Mireasă pentru fiul meu

Litecoin a atins valori uriase, până aproape de 3.000% în acest an

0

Litecoin a atins valori uriase,  anul acesta a avut  cote noi, tot timpul.

Moneda digitală, o derivata de Bitcoin, a crescut până la 132,34 dolari mai devreme, potrivit CoinMarketCap.

Prin atingerea acestui nivel, Litecoin a crescut mai mult de 2.950% din prețul său de aproximativ 4.33 dolari la începutul anului 2017, arată datele CoinMarketCap suplimentare.

[Notă : Investiția în criptocurency  este foarte speculativă, iar piața este în mare parte nereglementată. Oricine consideră că ar trebui să fie pregătit să își piardă întreaga investiție.]

Relație apropiată cu Bitcoin

Litecoin, care a crescut la mai multe niveluri de prețuri record în acest an, a fost ca la o intrecere, deoarece Bitcoin a urcat, de asemenea, la valori noi, tot timpul.

Bitcoin, cel mai mare moeda virtuala de pe piață , a crescut la peste 17.000 de dolari în ultimele zile, potrivit CoinDesk Bitcoin Price Index (BPI), un algoritm care extrage date de la diferite burse.

Prin această măsură, prețurile Bitcoin au crescut mai mult de 1.600% față de an (YTD), arată cifre suplimentare din BPI.

În timp ce creșterea YTD a Litecoin a fost mult mai mare decât cea a Bitcoin, este demn de remarcat faptul că cele două valute digitale au urmat frecvent reciproc în ceea ce privește prețul.

O analiză CoinDesk a prețurilor Bitcoin și Litecoin publicată în martie a arătat că în ultimii ani, au existat șase trimestre separate, unde corelația prețurilor dintre cele două criptocuritate era de cel puțin 0,7.

Pe măsură ce prețurile Litecoin au urcat în acest an, experții de pe piață au subliniat această relație strânsă.

Tim Enneking, managing director al Crypto Asset Management, a declarat recent că altcoin este „absolut în croazieră în BTC!”

„BTC este în titluri, dar nu a existat nici o evoluție substanțială sau știri cu privire la litecoin în luni”, a adăugat el.

De luni de zile, observatorii de piață și-au exprimat temerile că valutele digitale au intrat într-un balon.

Multe criptocurency au continuat să crească prețul, o evoluție care a contribuit la furnizarea de dovezi împotriva afirmației că prețurile acestor active digitale au crescut.

Deși aceste evoluții au atenuat preocupările unor analiști, alții nu sunt convinși, 64% dintre investitorii instituționali participând la un sondaj recent de la Natixis, care afirmă că Bitcoin este într-un balon.

Jacob Eliosoff, un programator algoritmic și manager de fonduri de criptare, a avertizat că nu numai că monedele digitale au intrat într-un balon, dar că acest bubble este sortit să explodeze.

El a subliniat că randamentele produse în ultimii trei ani au fost „uluitoare” și ar putea continua, indiferent de monedele digitale care ajung să supraviețuiască unei recesiuni.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata