Mireasă pentru fiul meu

Mireasa pentru fiul meu 22 Septembrie 2016 – Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6

0

Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00. Iata-ne intr-o noua editie a emisiunii, astazi continuam sa dezbatem cele mai importante subiecte din casa, materiale foarte multe s-au acumulat de-a lungul timpului.

Ieri Cristian a fost din nou sanctionat de comisia de decizie deoarece a spart peretele, gestul lui a fost neintentionat si nu a fost descalificat, in schimb acestia au decis sa faca curatenie in casa fetelor, asadar Cristian a trecut la treaba, fetele trebuie sa decida in unanimitate daca pedeapsa a fost indeplinita cu succes, vedem si noi materialul in emisiunea de astazi.

Deasmenea, tot de la ora 14:00 , continuam sa intram putin in viata cuplurilor, Ana-Maria si Andrei s-au despartit la rugamintea mamei lui Andrei, insa acesta s-a razgandit si vrea sa le dovedeasca parintilor ca Ana-Maria este o fata potrivita pentru el si ca prima impresia a fost una gresita. Vedem si noi mai multe in editia de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Joi, 22 Septembrie 2016 de la ora 11:15 si de la ora 14:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata