Mireasă pentru fiul meu

Horoscop, sâmbătă, 9 decembrie 2017

0

Berbec 9 decembrie 2017
Atentia iti este indreptata asupra familiei tale, astazi. Dealtfel, astazi este o zi favorabila investitiilor care vizeaza imbunatatirea ambientului tau si a casei in care locuiesti. Progresul se observa in fiecare actiune pe care o intreprinzi si vestea buna este aceea ca poti gasi stabilitatea in tot dinamismul acestei perioade.

Taur 9 decembrie 2017
O zi in care relatiile cu cei din jur se situeaza la un nivel maxim de intelegere reciproca. Ceea ce te indeamna sa fii un bun mediator, diplomatia nelipsindu-ti. Evident, lenea nu este binevenita in acest context, desi foarte plauzibila. Astazi, pentru tine, totul se rezolva foarte usor, mai ales in a doua parte a zilei. Poti aduce optimismul in viata celorlalti, conditia fiind sa nu renunti.

Gemeni 9 decembrie 2017
Esti sustinut de catre cei care iti sunt cu adevarat prieteni si, in acelasi timp, oameni cu care lucrezi in acelasi loc. Cu toateacstea, daca lucrurile nu decurg asa cum ti-ai fi dorit, opreste-te si regandeste-ti strategia. Asigura-te, insa, ca te indrepti catre directia cea buna si dedica-te trup sisuflet cauzei tale, chiar daca acest lucru presupune o oarecare ingradire pentru o perioada scurta de timp.

Rac 9 decembrie 2017
Mai mult decat oricand, astazi, nu poti fi sub nici o forma limitat, de catre nimeni si de nimic. Nevoia ta de expasiune si de libertate nu cunoaste margini, iar tensiunea ta emotionala interioara si modul neortodox in care raspunzi provocarilor te vor face sa pari un adevarat rebel fara cauza. O zi in care optimismul si toleranta te vor ridica pe culmi deloc banuite vreodata.

Leu 9 decembrie 2017
Se pare ca in aceasta zi nimeni nu-ti intra in gratii. Te superi din orice si putini sunt cei care reusesc sa nu te faca sa te simti provocat. In ceea ce priveste sanatatea, este de preferat sa nu practici vreun sport extrem, astazi si nici sa exagerezi atunci cand dai sfaturi. Poti muta muntii din loc pentru un scop nobil, fiind de preferat sa alegi aceasta cale in loc sa dai atentie crizelor tale interioare.

Fecioara 9 decembrie 2017
Nu-ti lasa mintea sa zburde fara un scop clar; iar daca iti doresti a fi cu adevarat linistit in ceea ce priveste relatia ta de dragoste, alege sa iti asculti intuitia si sa urmezi calea dictata de bunul tau simt, nicidecum sa cedezi provocarilor si instinctelor de moment. Grabeste-te incet, mai ales daca ceea ce urmaresti este reprezentat de un obiectiv foarte greu de atins.

Balanta 9 decembrie 2017
A-i judeca cu o rigurozitate feroce pe cei din jur si a da acestora verdicte pronuntate cu o voce metalica, reprezinta o mare bila neagra pe pergamentul vietii tale, mai ales astazi. Fii deschis schimbarii si accepta faptul ca lumea vie este intr-o continua transformare. Abordeaza toate problemele pe care le ai dintr-un unghi cu totul nou. Doar asa vei descoperi solutii favorabile.

Scorpion 9 decembrie 2017
Profita de prima parte a acestei zile si rezolva toate problemele carora nu le-ai dat inca de cap. Si asta deoarece beneficiezi de o atentie foarte ascutita, de o intuitie minunata si de sprijin din partea celor care chiar au un cuvant de spus in viata sociala. Neinfricat, astazi, poti schimba lumea doar clipind din gene. Este de preferat, insa, sa nu abuzezi de puterea de care dai dovada.

Sagetator 9 decembrie 2017
Se pare ca nu esti foarte fericit daca lucrurile nu decurg asa cum ti-ai fi dorit tu. Desi esti fericit atunci cand iti lasi amprenta asupra cursului vietii, nu face schimbari doar de dragul schimbarilor. Este posibil a descoperi de ce in relatia ta nu merge totul ca uns. Insa, daca vrei sa-ti stabilesti o intalnire cu persoana iubita, prima parte a zilei este extrem de favorabila acestui demers.

Capricorn 9 decembrie 2017
Revine in viata ta acea atmosfera din trecut care te-a facut sa te simti nefericit si prizonier in propria-ti viata. Insa, vestea buna este aceea ca, de aceasta data, daca reusesti sa ramai detasat si nu te implici emotional in aceasta situatie, vei putea descoperi acele „chei” care iti deschid zavoarele noii tale vieti. Ai incredere in tine si actioneaza exact asa cum simti ca trebuie sa faci.

Varsator 9 decembrie 2017
Desi foarte sobru in prima parte a zilei, alegi sa nu mai respecti nicio norma sau cutuma de indata ce seara se apropie si aspectul de conjunctie dintre Luna si Uranus se perfecteaza. Probabil ca cel mai indicat ar fi sa iti petreci timpul in cmpania celor mai „nastrusnici” prieteni pe care ii ai. Cu o atitudine pozitiva vei fi capabil sa implementezi schimbarile pe care de mult timp ti le doresti.

Pesti 9 decembrie 2017
Pregateste-te pentru schimbare. Cat de curand, aceasta va fi noua constanta a vietii tale. Insa, greseala pe care astazi o poti face daca nu esti atent este aceea de a lua decizii fara sa te gandesti serios la consecintele pe care acestea le pot avea in vitorul apropiat. Este de preferat sa nu iti pierzi nici prietenii, nici protectorii, doar de dragul castigurilor efemere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata