Mireasă pentru fiul meu

Apple intentioneza sa cumpere Shazam cu 400 milioane de dolari

0

Apple intentioneza sa cumpere Shazam cu 400 milioane de dolari

Compania Shazam a fost fondata in 1999 iar dupa 9 ani a fost printre primele aplicatii incluse in prima versiune de Apple Store. In pezent aplicatia este disponibila pe iOS cat si pe android devenind cea mai buna metoda de a recunoaste muzica preferata.

 

Conform TechCrunch Apple pregateste o oferta de 400 milioane de dolari pentru a cumpara Shazam urmand ca tranzactia  sa fie anuntata zilele urmatoare. Oferta americanilor este net inferioara sumei de 1 miliard de dolari , cat era estimat Shazam in urma cu doi ani.Prin aceasta achizite ,Apple isi doreste sa aduca si mai multi utilizatori in ecosistemul sau.

Cele doua companii au deja o relatie apropiata facand tranzactia si mai usor de realizat.Pentru utilizitarii iOS melodiile descoperite prin Shazam pot fi deja cumparate in iTunes printr-un singur click .Desi inregistreaza pierderi ,Shazam a continuat sa ofere constant update uri si functii noi. Shazam este o aplicatie apreciata de milioane de utilzatori si poate sa fie  o eventuala achizitie de catre Apple si ne putem astepta la o integrare mult mai buna pe viitor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata