Mireasă pentru fiul meu

Huawei Enjoy 7S lansare 18 Decembrie

0

Huawei Enjoy 7S lansare 18 Decembrie

Acum cateva zile vorbeam in acest articol  Huawei Enjoy 7S Design, Specificatii Si Pret Dezvaluite!  

despre specificatii si o posibila date de lansare pentru Huawei Enjoy 7S

Honor a confirmat de curând că va lansa smartphone-ul Honor 9 Lite pe 21 decembrie. De asemenea, Huawei va lansa un nou smartphone înainte de sfârșitul anului. În contul său oficial Weibo, compania chineză a confirmat că va lansa un nou telefon cu ecran bezel less pe 18 decembrie. Se speculează că zvonurile despre Huawei Enjoy 7S se vor adeveri la evenimentul de lansare de săptămâna viitoare.

Huawei Enjoy 7S eveniment de lansare

Potrivit postului despre evenimentului de lansare, Huawei va dezvălui asteptatul Enjoy 7S, care va fi prezentat la Xi An in China. Pe internet au fost devaluita o altă imagine a telefonului care ne prezinta întregul design al telefonului. Mai mult, specificațiile complete ale smartphone-ului au apărut și pe TENAA.

huawei Enjoy 7s design
huawei Enjoy 7s design

Autoritatile  de reglementare din China au certificat patru variante ale telefonului cu numere de model cum ar fi FIG-AL00, FIG-AL10, FIG-TL00 și FIG-TL10. Primul model suportă toți operatorii de telefonie din China, al doilea va fi exclusiv pentru China Mobile, iar restul sunt versiunile personalizate, susține IT Home.

În conformitate cu articolul TENAA, Huawei Enjoy 7S  va fi echipat cu un ecran de 5.65 inch care va produce o rezoluție de 2160 x 1080 pixeli. Acesta va oferi un ascpet ratio de 18: 9. Chipset-ul mid-range Kirin 659 este așteptat să alimenteze cele două variante de stocare. Varianta de 32 GB și 64 GB ale telefonului Huawei Enjoy 7S este asteptat sa vina in doua variante 3 GB și 4 GB de memorie RAM.

Va tinem la curent cu stiri despre Huawei Enjoy 7S eveniment de lansare si daca apare ceva interesant  la evenimentul din Xi An in China.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata