Mireasă pentru fiul meu

iPhone Xc Un posibil nou smartphone la un pret accesibil

0

iPhone Xc  Un posibil nou smartphone la un pret accesibil

Poate ca iPhone 5c nu avea o carcasă din materiale premium insa  venea si in alte  culori in afara  de clasicul  negru sau alb cu care oamenii erau deja obișnuiți iar totodata avea  și un preț mai mic fata de modelele varf de gama ale Apple.

În prezent nu există nicio informație oficială conform careia Apple ar urma să lanseze un nou telefon de acest fel, dar potrivit sursei Playtech.ro, iPhone Xc ar  putea arăta destul de bine pentru un telefon fabricat din plastic.

Potrivit designerului Martin Hajek, cunoscut deja pentru conceptele de produse Apple pe care le-a mai creat, așa arăta noul iPhone

Modelul de iPhone Xc imaginat de Hajek păstrează designul inspirat de 5c, cu plastic lucios și ar putea veni intr o paletă de culori aprinse. Totodată, telefonul ar putea utiliza si noul ecran pe care iPhone X îl are, dar și cu sistemul de camere foto duble.

Un astfel de smartphone ar avea câteva avantaje față de unul din modelele flagship. Plasticul nu ți-ar mai da palpitații atunci când telefonul îți cade pe jos,un asemenea smartphone ar avea insa si un pret mai mic  având în vedere că materialele din care e confectionat ar fi mai ieftine iar  specificațiile ar fi și ele ceva mai scăzute decât cele ale unui iPhone X.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata